16.05.2019.

Privredna komora Srbije i projekat Addiko 100 najvećih Vas pozivaju na centralni poslovni događaj u našoj zemlji

Gala večeru : Predstavljanje 100 najvećih kompanija u Srbiji

u petak 20. septembra 2019. godine sa početkom u 20.00 časova

Hotel Hilton

Na svečanosti koji će okupiti državne zvaničnike, najeminentnije predstavnike domaće privrede, umetnosti i medija, dodelom nagrada u 16 osnovnih kategorija kompanija, velikih, srednjih, mikro i malih, po prihodu, dobiti, broju zaposlenih i izvozu, premijerno ćemo objaviti listu najuticajnijih kompanija na tržištu naše zemlje.

„100 najvećih“ je nakon velikog uspeha u regionu, počeo da se realizuje i u Srbiji pod punom podrškom Privredne komore Srbije. Projekat 100 najvećih se po prvi put realizuje u Srbiji u partnerstvu sa Adikko bankom i njegov cilj je da doprinese razvoju i jačanju pozitivne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca. Takođe, ovaj projekat omogućava veću prepoznatljivost i promociju onim kompanijama koje žele da se sa Pečatom 100 najvećih u Srbiji predstave klijentima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici i da se svrstaju u grupu najznačajnijih kompanija u Srbiji.

Sa našim uverenjem da treba ulagati u dobre primere i kontinuiranu edukaciju, ova svečanost će biti humanitarnog karaktera, tako da će za prisutni biti organizovana licitacija sa potpisanim dresovima članova fudbalske reprezentacije Srbije, kao i sliku koju će naš proslavljeni umetnik Janoš Mesaroš naslikati pred publikom tokom petnaestominutnog performansa.

Sva sredstva prikupljena tokom licitacije doniraćemo Novak Đoković fondaciji. Na taj način podržaćemo njihove napore da obezbede kvalitetno obrazovanje za svako dete, ali i naš strateški cilj dugoročno investiranje u povoljnu poslovnu klimu i ulaganje u buduće generacije lidera, biznismene i donosioca odluka.

Pozivamo Vas da nam se priključite, da zajedno množimo uspehe i delimo prilike, bodreći dečije snove!

Kotizaciju za gala večeru možete obezbediti putem sledećih mailova:

jelena.krulj@100najvecih.rs, info@100najvecih.rs

Kotizaciju za gala večeru možete obezbediti i putem telefona:

+38162 656 868 Jelena Krulj

+38164 8900 055 Ivana Štajdohar

0800 103 102

Kotizaciju za gala večeru možete obezbediti i na sledećem linku.

 

*** Gala večera je tradicionalni događaj 100 najvećih, regionalnog privrednog projekta koji više od decenije aktivno učestvuje u stvaranju boljih uslova za male kompanije i promociji najuspešnijih primera poslovanja velikih korporacija na tržištima Balkana. Projekat se od ove godine, uz podršku Privredne komore Srbije i Addiko banke realizuje i u Srbiji.