Pošta Srbije je dobitnik priznanja „Moj izbor 2021″. Prema glasovima potrošača, Pošta se nalazi među omiljenim domaćim brendovima, u konkurenciji 1000 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije.

Priznanje ‘Moj izbor’ od posebnog je značaja za Poštu Srbije i njene zaposlene, upravo jer govori o dubokom poverenju potrošača koje poklanjaju Pošti, kao i da nas naši korisnici prepoznaju kako po kvalitetu usluga, tako i po konstantnim naporima na podizanju standarda u poslovanju”, istakao je Zoran Đorđević, v. d. direktora Pošte Srbije.

Kako se navodi, prestižno priznanje „Moj izbor”, za kategoriju Transport, Pošta Srbije dobija četvrtu godinu zaredom. Na osnovu najviše dobijenih glasova potrošača, Pošta je u aprilu dobila i priznanje „Miljenik potrošača” u prvom izboru Udruženja Moja Srbija, za omiljene brendove na tržištu Srbije bez obzira na poreklo, u kategoriji Transport robe i putnika.

Jedanaestu akciju izbora najboljih domaćih proizvoda i brendova u Srbiji je sprovelo Udruženje Moja Srbija, uz podršku Grada Beograda.

Cilj akcije je da potrošačima ukaže na dobar kvalitet domaćih proizvoda i uputi im poziv da biraju domaće.