Dani poljoprivrede se održavaju onlajn od 18. do 21. maja, a Generali osiguranje Srbija je i ove godine generalni sponzor i strateški partner Novosadskog sajma.

Generali osiguranje Srbija je desetu godinu zaredom strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor ovogodišnjih Dana poljoprivrede. Ovim partnerstvom želimo da istaknemo značaj poljoprivredne proizvodnje na ukupni rast privrede i ulogu koju osiguranje ima u njenom razvoju. Mi imamo raznovrsnu ponudu usluga i proizvoda koji potvrđuju našu spremnost i sposobnost da poljoprivrednim proizvođačima pružimo punu podršku u zaštiti proizvodnje, ali i da im ponudimo različita preventivna rešenja. Prošla godina je pokazala da smo zahvaljujući pravovremenoj digitalizaciji procesa i komunikacije u mogućnosti da klijentima ponudimo kvalitetnu i brzu uslugu, čak i u uslovima koje je donela pandemija. Mi već godinama koristimo savremene tehnologije u radu, našu aplikaciju za procenu štete na usevima i plodovima, dron i druge. Sajam je izuzetno značajan za povezivanje i razmenu iskustava državnih institucija, proizvođača, prehrambene industrije, osiguravajućih kompanija i banaka i zbog toga mi je drago što sto i ove godine ima puno izlagača”, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Dragan Filipović.

Na platformi ExpoOnline.rs nalazi se virtuelni štand Generali osiguranja Srbija, gde se posetioci mogu upoznati sa proizvodima osiguranja poljoprivrede, životinja, mehanizacije i domaćinstva, kao i sa ostalim proizvodima kojima mogu finansijski zaštiti sebe, svoju porodicu i proizvodnju.

Kako se navodi, kompanija ima aplikaciju za procenu štete, koja omogućava mapiranje svih oštećenih parcela da bi se obezbedila brza obrada i isplata odštetnih zahteva.

Izvor: BIZLife
Foto: Promo