Samo dva meseca nakon obnavljanja avio-linije između Beograda i Amsterdama, KLM Royal Dutch Airlines duplira broj letova između ova dva grada.

Naime, KLM će povezivati Beograd i Amsterdam od 19. jula sa dva leta dnevno, zbog velike potražnje putnika.

Dodatni, drugi dnevni let će na navedenoj ruti saobraćati od 19. jula do 29. avgusta, osim sledećim danima 25, 30. i 31. jula, a zatim 1, 7. i 8. avgusta, kada će KLM imati samo jedan dnevni let.

KLM putnicima nudi nekoliko opcija za promenu rezervacije i refundaciju, tako da ne postoji bojazan da će karte propasti. Bez obzira da li je do otkazivanja putovanja došlo zbog promena epidemioloških mera, porodičnih razloga ili promene planova u poslednjem trenutku, sve karte za letove omogućavaju promenu rezervacije ili refundaciju.

Kada je počela pandemija koronavirusa, kompanija je uvela niz mera za sprečavanje širenja virusa tokom putovanja. Maske za lice su neophodne tokom ukrcavanja u avion, kao i tokom leta. Letelice se sada još temeljnije čiste, a sve kabine aviona opremljene su HEPA filterima, koji uklanjaju 99,99 odsto virusa i bakterija iz vazduha. Zbog navedenih mera KLM je nedavno dobio dobio Dijamantski sertifikat (Diamond Award) za mere zaštite zdravlja na letu koji dodeljuje APEX (The Airline Passengers Experience Association). Reč je o najvišem sertifikatu za mere zdravstvene zaštite na letu, koji do sada ga imaju još samo tri avio-kompanije na svetu.

KLM je najstarija avio-kompanija koja i dalje leti pod svojim originalnim imenom. Osnovne vrednosti u odnosu na koje ova kompanija postavlja svoje ciljeve su izuzetna usluga, inovacije, efikasnost, pouzdanost, moderna flota i proizvodi najvišeg kvaliteta.

Izvor: Turistički žurnal
Foto: Pixabay