U Novom Sadu se 13. jula otvara prva fabrika za pravljenje selfi fotografija. U pitanju je interaktivni prostor za fotografisanje i pravljenje video sadržaja za društvene mreže, video-spotove ili bilo koju drugu namenu.

Za ljubitelje selfija tu je više od 15 različitih sekcija za fotografisanje – prostorija koje imaju svoj poseban sadržaj i profesionalno osvetljenje, a u svakoj od njih posetioci mogu da naprave pregršt fotografija.

„Rezervacija fotografisanja je moguća putem sajta selfiefabrika.com i svi koji žele mogu da izaberu ulaznicu, kako po satima, tako i po tome sa koliko osoba žele da se fotografišu. Interesovanje je veliko, a najveće za takozvanim fotografisanjem udvoje. Ovde je moguće da se posetioci fotografišu sami ili da povedu fotografa“, istakla je vlasnica Jovana Jelenić.

Kako navodi, bavi se fotografijom na društvenim mrežama i stalno je u potrazi za nečim novim, pa je tako pronašla fabrike za selfi fotografije u Londonu, Los Anđelesu i Njujorku.

Sve fabrike za selfi fotografije u inostranstvu dosta dobro rade i vlasnici imaju dobru zaradu. Tek sam na početku, ali se nadam da će zaživeti i kod nas. Selfi fotografija je trenutno najpopularnija, kako kod nas, tako i u svetu. Internet je doprineo tome i sam razvoj tehnologije. Sa druge strane, internet nudi mogućnost da se uz pomoć kreativnog posla dođe do zarade, samo je potrebno imati dobru ideju”, zaključila je Jovana.

Ulaznice koštaju od 1000 dinara za sat vremena do 6000 dinara za celodnevni boravak u ovom studiju za fotografisanje i snimanje, a veliki broj ljudi je već rezervisao svoj termin.

Izvor: eKapija
Foto: Pixabay