U Vrnjačkoj Banji je otvoren hotel Park. Ovaj luksuzni hotel sa pet zvezdica posluje u sastavu hotelskog lanca A hoteli i u vlasništvu je kompanije Alco Group.

U Vrnjačkoj Banji je vidljiv razvoj hotelijerstva, a nadamo se da smo i mi završetkom hotela Park i njegovom novom, rustičnom fasadom doprineti da Banja izgleda još lepše. Rekonstrukciju smo započeli 2016. godine i sada su rezultati tih radova pred vama. Praktično, osim mesta na kojem se hotel nalazi, sve je novo i rađeno ispočetka”, istakao je Miroljub Aleksić, vlasnik kompanije Alco Group.

Novi hotel se nalazi na Promenadi, ima 57 soba i može da ugosti oko 130 gostiju. Kompanija Alco Group najavljuje i nova ulaganja.

U planu je da se i u hotelu Slatina izgradi dečji akva-park, jer smo se opredelili da hotel Slatina bude prvenstveno namenjen turistima koji porodično dolaze u Vrnjačku Banju. Spremni smo da još ulažemo u Banju i da se pojavimo kao donator, na primer, jedne fontane”, dodao je Aleksić.

Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja, naveo je da je stari hotel Park poslovao u okviru HTP Fontana i da ne samo što nije radio više od decenije, već je svojim izgledom narušavao imidž Promenade, na kojoj zauzima veoma važnu poziciju.

Izvor: eKapija
Foto: Vrnjačka Banja