Događaj koji privlači i ujedinjuje sve zainteresovane za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svetu – Weekend Media Festival vraća se u velikom stilu i ove godine će se održati od 23. do 26. septembra u Rovinju.

Četrnaesto izdanje najboljeg regionalnog festivala vraća se u prostore stare Tvornice duhana, pa će pod sloganom “I love Weekend” slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Glavni festival medijske industrije na kojem se stvaraju nove, kreativne ideje u svakom svom rovinjskom izdanju odabir je više od 6000 stručnjaka, predavača, panelista, posetilaca, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele saznati novosti iz industrije, podeliti svoja iskustva i uspešne prakse i prokomentarisati nove i dolazeće trendove.

Na tradicionalnom mestu održavanja, uz samu rovinjsku rivu, festival će trajati tri dana, a uz zanimljive panele i rasprave biće zagarantovana i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mera koje će garantovati sigurnost svim učesnicima i gostima.

S danom najave novog Weekend Media Festivala, započinje i prodaja Early bird ulaznica po najpovoljnijim cenama koje su rezervisane samo za razdoblje od 7. do 13. jula.